Praktisk information

hus-001

Hvad skal man forvente til en typisk gudstjeneste?
Vi synger typisk 3-5 sange sammen inden vi har en prædiken af enten vores deltidsansatte prædikant: Anton Braüner eller en gæstetaler (se vores program for detaljer). Derefter vil der være et par sange, nadver og  “ordet frit” hvor der vil være mulighed for dele et vidnesbyrd, takke- eller bedeemner. En gudstjeneste tager typisk 1½ time. Efter gudstjenesten har vi fællesspisning, som betstår af mad som vi hver især medbringer til et fælles frokostbord.

Hvornår og hvor er der gudstjeneste?
Der er gudstjeneste hver søndag kl 11.15 med mindre andet er tydeligt angivet i programmet. Vi mødes på Kirkegårdsvej 21, 2300 København S. Huset benyttes også af en kinesisk menighed fra kl 09.30-11.00.

Hvordan kan jeg komme til og fra kirken?
Der er ca 10 minutters gang fra Lergravsparken og Amagerbro metrostation til kirken.  Bus 5A stopper 5 minutters gang fra kirken på stoppet “Øresundsvej”. Man kan parkere på gaderne i området men vi har desværre ikke egen parkeringsplads.

Hvilke faciliteter er der for børnefamilier?
Der er børnekirke under prædikenen hvor børn fra 2-12 år vil høre om Bibelen i øjenhøjde samt male og synge sammen. Børnene kommer tilbage inden nadver og barnedåb. Forældre er meget velkomne til at tage med i børnekirke. For familier med spædbørn er der lokaler, hvor der er mere roligt, og i kælderen er der skiftefaciliteter.

Hvordan giver jeg en gave til kirken?
Du kan donere en gave til kirken ved at overføre gaven til reg nr: 3361 konto nr: 0006120121 eller på Mobilepay til 774066. Skriv gerne en mail til kassereren (Sara Kaas) med dit navn og CPR nummer hvis du gerne vil have skattefradrag for gaven, eller skriv hvis du er interesseret i at oprette en fastgiveraftale.

Hvordan bliver jeg medlem af kirken?
Du kan overføre 200 kr til kirkens konto (reg nr: 3361 konto nr: 0006120121) eller på Mobilepay til 774066 og send derefter en email til kassereren (Sara Kaas) med navn, adresse, email og telefonnummer.

Kan jeg låne/leje kirkens lokaler?
Skriv en mail til udlejning@lm-amager.dk hvor du beskriver hvilket arrangement du gerne vil låne/leje kirken til og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Se mere her

Mit spørgsmål var ikke på denne liste
Du kan kontakte formand Sigurd Daugaard Christensen – email, eller du kan ringe på 23 96 97 82